RSS

Taşınıyoruz

Akşam 4 te emlakçıyla buluştuk, evi gezdik, etrafı kontrol edip beyaz eşyaların nasıl kullanılacağını öğrendik, elimizde mezuralarla odaların ölçüsünü aldı, vs vs... Arada Deniz'ler aradı, Toprak'ı kontrol edemiyoruz biz daha fazla IKEA da kalamayacağız diye. Aha dedik, sen o kadar uğraş emlakçıyı ikna et, ama mobilya alama. Bir hafta daha göçebe kalacağız diye panik modundayım.

Utanmadan son çare olarak İlker'i aradım. "Selam, bize şöförlük yapmak ister misin?" diye. Sağolsun kabul etti... Sonuç olarak biz IKEA ya gidene kadar saat oldu 6-6.30, ama bir önceki günden hazırlıklıyız, gittik, mobilyalarımızı seçtik, hangi koridordan alınacaklarını listeledik :) Yani hızlıcana girip bir tur ataraktan her şeyi alabiliyoruz. iki araba sepet doldurduk amaufak bir sorun var ki arabanın bagajına sığmayacak veletler, geç kaldığımız için araba da kiralayamıyoruz.

Onur, Kerem ve ilk posta mobilyalar eve doğru yola çıktılar. Ben matların gelmesini bekliyorum depodan, İlker boşaltıp geri gelecek, ikinci turu yapacağız. Bir yandan da 140x200 luk iki yatak bagaja nasıl sığar diye düşünüyoruz. IKEA sen her şeyi düşünürsün, iki tane halı ebatında rulo verdi elimize mat diye de o sorun da çözüldü. Ah be bagajda yer de kaldı, keşke yemek masasıyla sandalyeleri de alaydık diye düşünürken dükkan kapandı tabi o ayrı.



Eve geldiğimizde oğlanlar Poang leri kurmuşlar çoktan, oturcak yerimiz yok değil :) Yatakları da açtık, evimizde kalalım biz bu gece diye, Onurcemin de oteline dönmesine izin vermeyerek ilk misafirimizi ağırladık.

0 yorum: