RSS

Börtü Böcek



Bir sabah uyandım ki evin önündeki havuzun etrafında laleler var. Dedim kesin İ.Melih gibi bir gece yarısı operasyonu ile kondurdular. Malum bende de biraz şaşkınlık vardır, misal evin yanındaki villanın yıkıldığını yerine yenisi yapılınca anca farkettimdi, o yüzden Kerem'e sordum bunlar var mıydı diye. O da "valla ben de ilk kez gördüm" dedi...

Bu sabah gözümü açıp da palmiye ağacı yüklü kamyonu görünce ilk teorimin doğru olduğundan emin oldum. Buyrun kendi gözlerinizle de görünüz :)

Laby



Sonunda iki halkayı birbirinden ayırdım :)) Geçen gün geri taktıydım ama hiç dikkat etmediydim nerden geçtiğime.. "Kerem ya ben bunu soktumda nasıl çıkaracağımı bilmiyorum" dedikten 10sn sonra bunu yapmış olmam da ayrı bir komedi tabi...

Belçika

Uzun bir aradan sonra, nerdeyse 10 ay, sonunda üşenmeyip bir şeyler karalamam gerektiğine kanaat getirdim. Olayların doğru tarihlerde olmasını istediğimden aralara serpiştereceğim, size güveniyorum bulursunuz :)

Easter Bunny

Paskalya tatili yaklaşıyor, bölümümüz de ufak hediyelerle kutlamaya karar vermiş bayramımızı. Bu arada ben günün anlam ve de önemini bilmediğimi açık açık beyan edeyim. Hala hangi kandili niye kutladığımızı bilmeyen biri olarak Hristiyan günlerini bilmemem den normal bir şey olamaz o da ayrı.

Sabah masamızın üstünde birer Kinder süpriz yumurtası ile birer paket Milka çikolatası bulduk. Öğleden sonra da 4GB lık usb sticklerimizi aldık danışmadan. Paskalya tavşanı bizi seviyor olsa gerek.